Aangenaam kennis te maken

Mijn naam is Kees Kulk en ben van 1962.

kwispel-keesAls kind was ik al volop in de weer met honden en heb mijn hele leven altijd 1 of meerdere honden gehad. Canadese herders, oud duitse herders, kruisingen van bouviers en andere grote hondenrassen.

Ongeveer 20 jaar geleden kreeg ik een hond die agressief was en heel fout gedrag vertoonde. Toen ik deze hond door consequent sturen onder controle kreeg en het weer een handelbare en blije hond werd wist ik dat ik hier ooit meer mee wilde.

Ik loop nu iedere dag twee keer anderhalf uur met mijn hond Clay in de duinen. Ook neem ik regelmatig een hond of meerdere honden van anderen mee die op dat moment niet in de gelegenheid zijn een lekkere wandeling met hun hond te maken.

Dit is de directe aanleiding geweest voor mij om de mogelijkheden van het opstarten van een honden uitlaatservice in Hillegom en wijde omgeving, te onderzoeken. Het resultaat hiervan is dat ik de honden uitlaatservice Kwispel ben gestart. Deze stap naar een professionele honden uitlaatservice is voor mij een lang gekoesterde wens en die maak ik dan ook met veel enthousiasme en liefde voor- en kennis van honden.

Wandelgebied

Bij Hondenuitlaatservice Kwispel is uw hond altijd verzekerd van een mooie wandeling op onze favoriete lokaties zoals onder andere:

 

  • Noordwijkse duinen, waar de honden gedurende het hele jaar vrij mogen lopen
  • Tussen Noordwijk en Langevelderslag op het hondenstrand
  • Nieuw uitlaatgebied langs de N207 in Nieuw Vennep